netnebulis14's blog

Påfyllning av Dillon!

Dillon i butik igen!

Vi har fyllt på vårt lager av Dillon med laddpressar, verktyg m.m. till Dillon XL650 och även Dillon 1050 + en massa andra tillbehör.
I butiken finns det mesta för handladdningsintresserade, med kulor, krut och tändhattar av flertalet märken.

Välkomna!

Beställningar & förfrågningar

Då många av våra produkter är beställningsvaror med osäkra och ibland långa leverantider resulterar detta i att vi inte kan garantera att man har sin produkt inom en viss tid. Alla leveranstider är därför preliminära. Vi meddelar först när en produkt har kommit in i butiken och har inte möjlighet att ge löpande information innan dess pga. allt för omfattande administration.

Vi är mycket tacksamma om ni väntar ca två veckor efter det preliminära leverandatumet innan ni kontaktar oss för uppdatering av leveranstid för att ge utrymme för vissa avvikelser.

Inga begränsningar

Det är faktiskt så. Vi har inga begränsningar i vår inomhushall vad gäller klass-1 vapen. Men den största fördelen är såklart att vi kan bedriva året-runt-skytte, med en jämn temperatur och modernt ventilationssystem.

Banan går att anpassa efter det skytte som ska bedrivas både vad gäller belysning och avstånd. Banan kan bokas av enskilda licensskyttar eller föreningar per timme, halv- eller heldag. Under Skjutbana hittar ni all information gällande priser, regler m.m.

Trött på gokart och bowling?

Varför inte prova på skytte som en aktivitet för företaget eller kompisgänget? Vi kan ta emot allt från enskilda skyttar till större grupper, och upptill detta erbjuda fika eller catering om ni så önskar. Våra erfarna skjutledare guidar er genom upplevelsen, som börjar med en säkerhetsgenomgång och sedan fortsätter inne i skjuthallen. Ni får själva markera tavlorna och det är lätt att föra poäng för att hålla koll på vem so leder, vilket brukar vara populärt när det är mer än en som skjuter!

Nytt utseende och mer användarvänligt

När man gick in på den gamla hemsidan kom man direkt till vår webshop, och resten av verksamheten fick anpassas kring den på nätet. Nu, snart två år efter att vi slog upp portarna är det dags för en förändring. Webshopen behövde byggas om och anpassas för att möta våra kunders behov bättre, men samtidigt har hela verksamheten tagit sig vägar som vi bara kunde drömma om för två år sen. Det som vi alltid har pratat om, ett helhetskoncept, har växt fram och vi bestämde oss för att hemsidan måste spegla detta.

Vår butik

Behöver du ammunition? Eller kanske en ny skytteväska? I vår butik finns produkter för alla.

Utöver det du hittar direkt ute på golvet, som t.ex. luft - & softvapen med tillbehör, kläder och jakttillbehör för att nämna lite, så säljer vi även flera sorters välkända ammunitionsmärken och laddkomponeter.

Våra öppettider för butiken är vardagar 13.00–17.30 och lördagar 10.00 – 14.00, välkomna!

Sidor

Subscribe to RSS - netnebulis14's blog